Ethiek

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze exclusieve merken en het assortiment welke wij voeren en toetsen deze periodiek bij onze leveranciers.
Ons assortiment voldoet volledig aan de geldende EU normen, BSCI standaard en geregistreed bij de CNCP (Cosmetic Products Notifictaion Portal).

Als organisatie zijn we fel tegenstander van elke vorm van dierproeven, kinderarbeid en elke andere productiewijze welke in strijd is met de geldende ethische normen. Milieu en duurzaamheid hebben onze aandacht in onze dagelijkse activiteiten.
Daarnaast volgen we de Europese regelwetgeving met onze assortimenten en merken en voldoet deze aan de meest recente geldende cosmetica wetgeving. 
Op dit moment is ons assortiment bad & bodycare assortiment van onze merken grotendeels vrij van parabenen, vrij van microplastics, dierproefvrij en een groot deel SLS vrij waarbij wij continue de formuleringen en ingredienten van onze producten toetsen.


Als voorstander van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) wordt In ons magazijn er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en recyclebare verpakkingen
en verpakkingsmaterialen (FSC). Tevens verzoeken wij onze transporteurs om maatregelen te nemen tot reducering van CO2 uitstoot.