Nieuws

(UPDATE 28.08.2019)


ORDER ONLINE SYSTEEM

Heeft u als retailer / detaillist al een account voor bestellingen via www.thefeelgoodcompany.nl ?
Registeer en plaats uw bestellingen direct
 7 dagen per week, 24 uur per dag !

DIRECT BESTELLEN via TELEFOON   :  0172 - 47 91 74 (ma t/m vr vanaf 08.30 tot 17.00 uur)
BESTELLINGEN per FAX                       :  0172 - 47 98 72
BESTELLINGEN PER E-MAIL                :  verkoop@thefeelgoodcompany.nl


Natuurlijk kunt u ook uw bestelling plaatsen bij uw vertegenwoordiger en brengen wij u graag om op de hoogte
van de laatste introducties. Wij zijn er voor al uw vragen en advies !BEAUTY AWARD WINNAAR 2018
Dit jaar introduceerden wij het nieuwe merk  I LOVE SCENTS - HOME SPA & LIFESTYLE in de Benelux. Dit kwalitatieve assortiment omvat o.a. bad- en body care en wellness producten, geurkaarsen, geurstokjes en roomspray is uitgevoerd in heerlijke verleidelijke geuren verrijkt met natuurlijke ingredienten (vrij van parabenen, SLS en microplastics en Vegan vriendelijk). Het merk is dit najaar uitgeroepen tot winnaar in de categorie bad-, shower- & bodycare bij de Beauty Awards 2018 UK en daar zijn wij natuurlijk zeer trots op. Het 150e verkooppunt van dit nieuwe merk hebben wij afgelopen december welkom geheten en komen er wekelijks nieuwe verkooppunten bij.


NIEUWE SCHONE RECEPTUREN EN VERPAKKINGEN VANDINI
Het bekende merk VANDINI heeft haar fomruleringen van de shower-, body- en handverzorgingsproducten " schoner"  gemaakt en zijn alle formuleringen tegenwoordig vrij van parabenen, microplastics, siliconen, SLS en overige schadelijke stoffen. De nieuwe geuren zijn afgestemd op de hedendaagse trend evenals de nieuwe verpakkingen. De nieuwe VANDINI is speciaal voor een Vegan leefstijl bestemd.


FLOR DE MAYO MINI PARFUMS
Het gehele assortiment mini parfums van Flor de Mayo is weer terug bij The Feel Good Company. Als exclusieve distributeur zullen wij ook nieuwe geuren introduceren in praktische en verkoopbevorderende displays. Een topassortiment die omzetverhogende resultaten heeft behaald afgelopen jaren met laagdrempelige consumentenprijzen (adviesconsumentenprijs 2,95).


TRENDZ BEURS GORINCHEM NAJAAR 2019
We mogen terugkijken op een zeer geslaagde Trendz beurs in Gorinchem op 25 t/m 27 augustus jl.  en hebben wij vele bestellingen mogen noteren van ons nieuwe najaarsassortiment / Sint & Kerst / Winter 2019 /'20 . Mocht u de beurs gemist hebben, dan bent u van harte welkom in onze showroom te Alphen aan den Rijn (op afspraak en in avond en tijdens weekend ook mogelijk). Of maak een afspraak met de vertegenwoordiger voor een presentatie van het nieuwe assortiment bij u in de winkel.WAARDERING VANUIT DE MARKT
The Feel Good Company behoort tot de beste top 10 van meest gewaardeerde leveranciers binnen de Nederlandse drogisterijbranche.
Ons bedrijf en 24 andere concurrenten zijn beoordeeld op en aantal criteria zoals assortiment, service, prijs en logistiek.
Wij zijn ontzettend trots met een 9e plaats in overall klassering  als “kleinste” leverancier tussen grote spelers als L’Oreal, Unilever,
Remark Groep en Procter & Gamble. Met een 5e plaats in service scoren wij zelfs hoger dan de grote multinationals en het hoogst ten
opzichte van directe concurrenten. Het onderzoek is gehouden onder drogisterijen in Nederland naar de belangrijkste leveranciers van cosmetica en parfum. Dit mooie resultaat komt uit een jaarlijks onderzoek van Van Es Marketing Services in samenwerking met het Drogisten Weekblad en is
gepubliceerd in de Performance Monitor Cosmetica- en parfumerieleveranciers in de drogisterijbranche.
Zie
http://www.marktdata.nl/index.php/nieuws/23-retail/331-cosmetica-en-parfum-2014

Wij danken onze klanten voor dit vertrouwen en de waardering !
 


BEZOEK ONZE SHOWROOM

U bent van harte welkom om onze nieuwste collecties te zien in onze showroom (avonduren en zaterdag op afspraak ook mogelijk). 

VOLG ONS OOK VIA FACEBOOK ZODAT JE ALTIJD OP DE HOOGTE BENT VAN ONS LAATSTE NIEUWS !