Menu
Your Cart

Ons bedrijf

The Feel Good Company is een gerenommeerde importeur, producent en distributeur gespecialiseerd in een breed assortiment exclusieve premium bad- en bodycare & wellness merken:
 
* onderscheidende bad & bodycare merkconcepten van o.a. Vandini, I Love Cosmetics, Grace Cole;
* selectieve distributie van de exclusieve niche verzorgingsmerken;
* personal care met een hoog impuls & cadeau gehalte in elke prijsklasse en voor elke doelgroep;
* breed branchegerelateerd assortiment zoals beauty accessoires, (mini) parfums, fijne badfunartikelen, geschenksets etc.
 

ACTIVITEITEN
The Feel Good Company is een vooruitstrevend en groeiend familiebedrijf opgericht in 2002 en bestaat uit een ervaren en gemotiveerd team medewerkers werkzaam in sales, backoffice, administratie en warehousing.
Wij beleveren vanuit ons eigen magazijn inmiddels meer als 1.000 winkels in Nederland en Belgie en zijn trots op de kwalitatieve en exclusieve merken en assortimenten die wij vertegenwoordigen. Het aansprekend klantportfolio met een fijnmazig distributienetwerk is zeer divers en operationeel in verschillende markten zoals drogisterij- en parfumerie, kadowinkels & giftshops, luchthavenwinkels, vakantieparkwinkels evenals de bekende retailers & grootwinkelbedrijven. Ook zijn wij EDI ingericht en MCDD geceritificeerd.

FORMULE
Onze formule is sterk en helder: Wij bieden retail een perfecte mix van een sterk compleet en onderscheidend assortiment, gezonde marges en een servicegerichte visie met een conceptmatige aanpak.
 

ONDERSCHEIDEND ASSORTIMENT
Wij onderscheiden ons door een zeer gevarieerd kwalitatief en uitgebreid assortiment met exclusieve concepten met regelmatige vernieuwingen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast is het assortiment marge technisch interessant voor onze afnemers met een zeer toegankelijk prijsniveau voor de consument. Ontdek onze merken welke een toegevoegde waarde hebben als exclusief assortiment met een impuls karakter.

CONTINUITEIT
Ons portfolio unieke merken en het onderscheidend karakter van ons assortiment hebben geleid tot succesvolle verkoopresultaten binnen retail. Door onze pro actieve houding en b2b activiteiten richting zowel afnemers als leveranciers, zijn langdurige partnerships met continuiteit gewaarborgd en realiseren wij een jaarlijkse groei.